Stucwerk

Tijdens een verbouwing wordt er al snel gekozen voor stucwerk. Als u wilt gaan behangen of schilderen vormt stucwerk een goede basis. Uw muur wordt met stucwerk weer netjes egaal gemaakt waardoor verf mooi kan worden aangebracht. Stucwerk kan ook op verschillende manieren worden afgewerkt waardoor de verbouwing nog mooier wordt.

Volledige afwerking met stucwerk

Het is ook mogelijk om stucwerk met kleur aan te brengen dan hoeft u zelf niet meer uw muren te schilderen. De stukadoor zorgt ervoor dat de muren direct in de gewenste kleur worden gestuukt. Dit zorgt voor een snelle afwerking van uw muur waardoor u er zo in kan trekken. Als de basis door een professionele stukadoor wordt aangebracht dan kunt u hier nog jaren plezier van hebben.

Spackspuiten door een professional

Tegenwoordig is het ook mogelijk om uw woning te laten spuiten met spack. Dit wordt met een soort hogedrukspuit aangebracht waardoor het een goedkope manier van stucwerk is. Het aanbrengen van spack gebeurd met twee lagen voordat het helemaal dekkend is. Spack is een mooi alternatief voor stuckwerk wanneer u weinig budget heeft en toch uw muren er mooi uit wilt laten zien. Wilt u de prijs vergelijken tussen spack en stucwerk? Vraag direct via onze website een vrijblijvende offerte aan over de kosten.

Egaal plafond door stucwerk

Steeds vaker wordt er niet meer gekozen om het plafond te witten, maar wordt er gekozen voor stucwerk. De afwerking van het gips wordt niet alleen egaal, maar kan ook worden voorzien structuur. Door het laten stuken van uw plafond hoeft u hier jaren niet meer naar om te kijken. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het stucwerk van uw plafond.