Spachtelputz

Voor een mooie afwerking op uw muren kiest u voor spachtelputz. Dit is een speciale structuur dat met pleister wordt aangebracht aan uw muren. Het fijne van deze afwerking is dat het niet gebonden is aan bepaalde meubels. Spachtelputz is tijdloos en kan in zowel een moderne woning als een klassieke woning.

Diverse opties mogelijk

Als u kiest voor spachtelputz dan hoeft u niet te kiezen voor een standaard structuur. Er zijn verschillende structuren waaruit u kunt kiezen. Er zijn verschillende opties mogelijk, uw stukadoor laat deze graag zien. Kies zelf het ontwerp wat het beste bij u past. U kunt zelfs de korreldiktes bepalen aan de hand van wat u mooi vindt. De keuze is zo erg vrij en dit maakt spachtelputz zo populair als muurdecoratie.

Schakel een professional in

Het is belangrijk voor het aanbrengen van spachtelputz dat de ondergrond glad is. Een stukadoor kan ervoor zorgen dat de ondergrond eerst netjes recht gemaakt wordt voordat de spachtelputz wordt aangebracht. U ziet zo geen lelijke ondergrond onder het pleisterwerk waardoor alles er strak en netjes uitziet. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het maken van een gladde ondergrond met spachtelputz? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden in uw woning.

Gemakkelijk te onderhouden

Naast het feit dat spachtelputz een mooie decoratie is heeft het nog een groot voordeel. Spachtelputz muren zijn zeer eenvoudig te reinigen. Met een klein beetje water en zeep kunt u vlekken eenvoudig afnemen zonder dat er een vlek in uw muur blijft zitten. Ideaal als u een gezin heeft met kleine kinderen. Meer weten over deze mogelijkheid en de kosten? Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan en wij nemen met u contact op.