Sierlijsten

Een klassieke of landelijke uitstraling wordt steeds vaker toegepast in landhuizen of boerderijen. Maar ook in uw eigen woning kunt u het plafond laten voorzien van sierlijsten. Sierlijsten geven uw woning en plafond net een beetje extra stijl. Maar ook in moderne woningen kunnen sierlijsten plafond worden aangebracht.

Geef uw woning net een beetje extra stijl

Zorg voor een unieke uitstraling van uw woning met kooflijsten. Een strak wit plafond met een grijze wand ziet er prachtig uit zelfs in de moderne woning. Door de sierlijsten op het plafond aan te brengen krijgt de woonkamer zelfs in een moderne woning een compleet andere uitstraling. Het is een uitstekend bewijs dat sierlijsten ook nog van deze tijd zijn. De kooflijsten worden dan ook nog regelmatig gebruikt in woontrends bij grote woonbladen. Als u besluit om uw plafond af te laten werken door een stukadoor dan kunt u er direct voor kiezen om sierlijsten aan te brengen.

Veel verschillende soorten sierlijsten

Het materiaal waaruit de sierlijsten worden gemaakt is gips. Het voordeel van gips is dat er hierdoor al snel meer dan tweehonderd verschillende ornamenten zijn om een keuze uit te maken. U kunt zo kiezen uit een moderne stijl tot een echte klassieke of landelijke stijl. Vrijwel alles is mogelijk met de gipsen sierlijsten. U kunt zo uw plafond een complete opknap beurt geven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sierlijsten op uw plafond? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij staan u graag te woord over de opties.

Laat uw plafond versieren door een professional

Het plaatsen van sierlijsten kan een lastige klus zijn. De stukadoors van Stukadoor Garant zijn gespecialiseerd in het plaatsen van sierlijsten op het plafond. Laat uw wensen horen en wij kijken graag wat mogelijk is. Neem direct contact met ons op via de website om direct te horen wat mogelijk is en natuurlijk vrijblijvend de kosten in te zien van uw droom plafond.