Pleisterwerk

Simpel gezegd is pleisterwerk eigenlijk het glad en strak maken van uw muren. Maar het aanbrengen van pleisterwerk is de laatste jaren steeds meer ontwikkeld. Het begrip pleisterwerk is al lang niet meer het glad en strak maken. Pleisterwerk kan worden aangebracht in verschillende structuren en kleuren. Waardoor uw muren en plafonds een compleet andere uitstraling krijgen.

Voor een goede basis kiest u pleisterwerk

Pleisterwerk wordt vaak als ondergrond of basis gebruikt. Na het aanbrengen van het pleisterwerk wordt er vervolgens een verflaag overheen aangebracht. Gipsmortel kan eenvoudig worden gesaust in iedere gewenste kleur. Uw muur ziet er zo strak uit zodra deze voorzien worden van een kleurtje. Het is ook mogelijk om uw muur direct van een kleurtje voorzien te laten worden. Pleisterwerk kan voorzien worden van een kleur op natuurbasis. U kunt kiezen uit zachte pasteltinten of juist felle kleuren zoals blauw. Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden in uw woning? Vraag direct een vrijblijvende offerte op via onze website.

Sierpleisterwerk

Standaard strak pleisterwerk aanbrengen behoort al een tijdje tot de verleden tijd. Nog veel bewoners kiezen hiervoor omdat ze hun woning er strak uit willen laten zien. Er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor sierpleisterwerk. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een korrelige structuur waardoor een muur niet meer strak is. Het effect is zeer speels en wordt steeds vaker toegepast. Sierpleisterwerk kan net als normaal pleisterwerk zonder problemen over geschilderd worden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over pleisterwerk neemt u contact met ons op via: 085 4320015. Afhankelijk van uw wensen en het oppervlakte kan er op maat een offerte worden gemaakt. Als u hierover meer informatie wilt ontvangen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten van pleisterwerk in uw woning.