Granol

In de jaren zestig en zeventig ging iedereen overstappen op granol. Granol was als het ware de spachtelputz van nu. Ondanks dat granol veel aan populariteit heeft verloren lijkt het weer helemaal terug te komen. Steeds meer huishoudens kiezen voor Granol op hun muren.

Moderne structuur en een mooie uitstraling

Simpel gezegd is granol een sierpleister dat wordt aangebracht op de muur. Dit pleisterwerk kan in verschillende vormen worden aangebracht op de muur. Een groot voordeel van Granol is dat het eenvoudig overgeschilderd kan worden. Zo kunt u uw muur voorzien van Granol telkens weer een andere kleur geven. Granol kan in verschillende structuren worden aangebracht hierdoor hoeft het niet ouderwets te zijn. Voor een moderne structuur en een mooie uitstraling kiest u Granol.

Eenvoudig over te schilderen

Jarenlang hebben onze stukadoors ervaring opgedaan met Granol. Ze weten dus als geen ander hoe ze met het materiaal moeten werken waardoor het betaalbaar is. Granol kan ook in verschillende vormen en decoraties worden aangebracht dankzij de structuur. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat het eenvoudig over te schilderen is als u een nieuw kleurtje wilt. Het enige nadeel is dat door sommige als ouderwets wordt gezien. U kunt ook kiezen voor een moderne structuur waardoor granol al lang niet meer ouderwets is. Meer weten over de kosten van granol? Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen via onze website.

Wees verzekerd van kwaliteit

Verzekerd zijn van kwaliteit? Kies voor Granol. Door de jarenlange ervaring kan het sierpleister vakkundig worden aangebracht op uw muur. U weet zo zeker dat uw muur er weer prachtig uit komt te zien. Als u wilt weten hoeveel het kost om granol aan te brengen op uw muur dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.