Stukadoor Drenthe

Stukadoor Garant is uitgegroeid tot een begrip in de wereld van stucwerk, schuurwerk, spachtelputz, spack spuiten en sierpleister. Wanneer u op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf dan bent u bij Stukadoor Garant uit Drenthe aan het juiste adres. Wij scheppen er veel genoegen uit om u in contact te brengen met een vakbekwaam stukadoorsbedrijf bij u in regio Drenthe. Door ouderwets vakmanschap te combineren met nieuwe technieken staat Stukadoor Garant in voor kwaliteit en perfectie.

Vakkundig stukadoorsbedrijf Drenthe

Stuken is specialistisch werk. Er zijn veel stukadoors die tegen zeer scherpe tarieven stucwerk aanbieden. De laagste prijs hoeft echter niet altijd de beste keuze te zijn. Wij adviseren om een keuze te maken voor een stukadoorsbedrijf met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Op deze manier bent u relatief voordelig uit en kan u jarenlang genieten van het pleisterwerk dat is aangebracht. Stukadoor Garant helpt u graag om een keuze te maken en heeft de beste stukadoorsbedrijven bij u in Drenthe voor u geselecteerd.

Specialiteiten van onze stukadoors

U kunt bij Stukadoor Garant Drenthe terecht voor alle stucwerken. Om u een duidelijk beeld te geven volgt onderstaand een opsomming:

• Spachtelputz
• Schuurwerk
• Sierpleister en marmerpleister
• Sierlijsten van gips
• Spack spuiten
• Betonlook
• Granol
• Restauratie en renovatie van oud stucwerk

Stukadoorsbedrijf met passie voor het vak

Stukadoor Garant biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunnen onze stukadoors uw wanden en plafonds compleet stuken. Het is ook mogelijk dat wij uw wanden prepareren zodat u ze zelf kunt schilderen. Voor strak spuitwerk is stucwerk van hoge kwaliteit vereist, dus vandaar dat een goede ondergrond de basis vormt voor een strak eindresultaat. Een andere vaak toegepaste techniek is spack spuiten, het voordeel is dat deze in ralkleuren beschikbaar is en niet geschilderd hoeft te worden. Een luxere variant die wij aanbieden is spachtelputz of granol. Ons stukadoorsbedrijf adviseert u graag over de mogelijkheden!

Direct contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neem telefonisch contact met ons op via 085 4320015.  De stukadoors van Stukadoor Garant uit Drenthe stellen graag een offerte voor u op. Wanneer u het offerte formulier invult hoort u spoedig van ons. Geef alstublieft duidelijk aan welke werkzaamheden dienen te worden verricht en wat de oppervlakte van de ruimte is. Dit komt de offerte ten goede en zo kunt u beter vergelijken!